Fitness

Naast fysiotherapie geven wij ook trainingen met goede begeleiding. Hiervoor zijn er binnen onze fitness verschillende trainingsconcepten mogelijk:

  • Algemene fitness: zowel overdag als in de avonduren. Vrouwen en mannen die graag trainen en hierbij begeleiding willen hebben. Dit kan in groepen die een algemeen deel, samen warming-up, en een specifiek deel kennen. Elke week wisselen we daarom met thema’s voor bijvoorbeeld buik- bil- en beenspieren. Kortom een work out voor het hele lijf.
  • Fitness voor doelgroepen: voor mensen met een specifieke trainingsbehoefte geven wij aangepaste groepslessen. Hierbij houden wij, als dat nodig is, meer rekening met mogelijkheden en onmogelijkheden van de deelnemers. Wij proberen u zo fit mogelijk te krijgen en houden. Informatie over de groepen en mogelijkheden geven we u graag.
  • Seniorenfitness: jong geleerd is oud gedaan, maar u moet het wel bijhouden. Ook voor ouderen hebben wij veel mogelijkheden. Conditie, spierkracht en lenigheid en met name balans worden in kleine groepjes getraind. Zo blijft u op hogere leeftijd nog fit. Dit kan zowel in onze fitnesszaal als ook in sporthal de Schalm.
  • Juniorfitness: jongens en meisjes die vooral willen trainen voor een fit en gezond lijf. Veel zitten, studeren, computeren… fitness kan je helpen om je fitter en sterker, sneller en actiever te voelen. Bij de jeugd gebruiken we geen zware gewichten en weinig toestellen, maar wel een uitdagende gevarieerde training.
  • Fitness zonder begeleiding: bent u een ervaren sporter en wilt u graag zelf bepalen hoe en wanneer u traint? Ook dan kunt u bij ons aan de slag. Buiten de lestijden kunt u vrij trainen, zelfs op de zaterdagmorgen. Na een intake en test wordt er een bijpassend schema opgezet en leert u kennis maken met de cardio- en krachtapparatuur. Vervolgens kunt u individueel, buiten de lestijden om, trainen in de oefenzaal.
  • Personal coach: wilt u wel graag deskundige begeleiding, maar niet in groepsverband en/of trainen op wisselende tijden, dan is een trainingsprogramma op maat onder begeleiding van een personal coach echt iets voor u. Informatie over de mogelijkheden geven we u graag.

Voor een proefles en informatie over bovenstaande mogelijkheden kunt u altijd een afspraak maken met één van de instructeurs.
Zie voor meer informatie ook ons fitnessrooster en prijslijst onder downloads.